Maximale bescherming

De Rosso Deluxe Wallet Case beschermt zowel de voorkant als de achterkant van uw smartphone. De top grain lederen buitenkant van de case biedt uw telefoon uitstekende bescherming. Binnenin de case zit uw telefoon in een zacht kunststof TPU case. Dit materiaal is erg schokbestendig en in combinatie met het duurzame leer de perfecte bescherming voor elke smartphone.

Ruimte voor pasjes

De verfijnde compartimenten aan de binnenzijde van het hoesje bieden een veilige opslag voor belangrijke pasjes en briefgeld, zodat u altijd georganiseerd door het leven gaat. De Rosso Deluxe case biedt ruimte voor maar liefst 3 pasjes, waardoor een portemonnee al snel overbodig wordt.

Handige magneet sluiting

Om het hoesje goed te sluiten is er een magneetsluiting aanwezig. In tegenstelling tot veel andere hoesjes is er bij de Rosso Deluxe case een magneet aanwezig aan beide kanten van de case. Als het hoesje geopend is, kan de magneet aan de achterzijde bevestigd worden zodat deze niet zomaar naast het hoesje hangt.

Uitsparingen voor knoppen

De hoesjes zijn voorzien van strategisch geplaatste uitsparingen op de voorzijde van het hoesje, waardoor ook als het hoesje gesloten is, er probleemloos mee gebeld kan worden. Daarnaast is de TPU-case is natuurlijk voorzien van de gewenste knoppen en uitsparingen, zodat de smartphone goed te bedienen is.

Top Grain leer

De Rosso Deluxe hoesjes zijn gemaakt van hoogwaardig top grain koeienleer. In vergelijking met second layer koeienleer, dat meestal wordt gebruikt voor het vervaardigen van hoesjes voor smartphones, heeft top grain koeienleer een veel langere levensduur. Daarnaast geeft top grain leer een hoesje een mooiere uitstraling, en krijgt het na verloop van tijd alleen maar meer karakter.


Wat onze klanten vinden

Bekijk wat de klanten vinden van dit product.

Verkooppunten

De Rosso hoesjes en screen protectors zijn online verkrijgbaar bij de volgende winkels:

GSMpunt.nl Bol.com