Top Grain leer

De Rosso Select hoesjes zijn gemaakt van hoogwaardig top grain koeienleer. In tegenstelling tot second layer koeienleer, dat meestal wordt gebruikt voor het vervaardigen van hoesjes voor smartphones, heeft top grain koeienleer een veel langere levensduur. Daarnaast geeft top grain leer een hoesje een mooiere uitstraling, en krijgt het na verloop van tijd alleen maar meer karakter.

Ruimte voor een pasje

Het verfijnde compartiment aan de achterzijde van het hoesje biedt een veilige opslag voor uw meest belangrijke pasje, zodat u altijd georganiseerd door het leven gaat. Neem bijvoorbeeld een bankpas mee om eenvoudig contactloos te kunnen betalen.

Anders dan andere hoesjes

Kleine details maken de Rosso Select Back Cover anders dan andere hoesjes. Denk hierbij aan het Rosso logo aan de achterkant en het kenmerkende rode stiksels op de kaarthouder. Het is een prachtige ledereen back cover die voldoende bescherming biedt.

Uitsparingen voor knoppen

De Rosso Select case is op maat gemaakt en heeft de juiste uitsparingen voor alle knoppen, de luidsprekers en de camera. Het hoesje is hierdoor erg handig in gebruik.


Wat onze klanten vinden

Bekijk wat de klanten vinden van dit product.

Verkooppunten

De Rosso hoesjes en screen protectors zijn online verkrijgbaar bij de volgende winkels:

GSMpunt.nl Bol.com